Mirëserdhet në

KlinikëndentareGlob

Implantet Dentare

Mungesa e dhëmbëve çon në dëmtimin e aftësisë së përtypjes

Braketat Kozmetike

Aparate ortodontike transparente të përballueshme për fëmijë dhe të rritur

Zbardhja e Dhëmbëve

Standarte dhe cilësi e lartë për një buzëqeshje rrëzëllitëse

Terapia e Kanalit të Rrënjës

Për ta ruajtur dhembin  nga infeksionet e mundshme.

wo3

Rreth Nesh

Dr.Klodiana Hamzallari

Klinika Dentare GLOB, më e reja në Tiranë, ku Dr.Klodiana Hamzallari dhe një staf i specializuar i stomatologëve ofrojnë të gjitha llojet e shërbimeve dentare.

Numri i pacientëve të trajtuar në klinikën tonë është me qindra dhe çdo ditë pacientë të rinj na besojnë buzeqeshjen dhe shëndetin e gojës së tzre.. Duke pasur një buzëqeshje rrezatuese me dhëmbë të shëndetshëm dhe të bukur,ju investoni për të ardhmen tuaj.

Përparësitë Tona

Cilësia e materialeve me standardet ISO


Misioni ynë është të sigurojmë nivelin më të lartë të sigurisë mjekësore të pacientit dhe rritjen tonë profesionale.

Përdorimi i Teknologjisë InovativeTë gjitha trajtimet tona kryhen me pajisje dhe aparatura moderne dhe të mirëmbajtura në standardet më të larta.

Garanton Suksesin e Trajtimeve


Shumica e trajtimeve tona mbulohen nga një garanci afatgjatë, e cila do të diskutohet me ju para se të filloni trajtimin.

Mjekë të Çertifikuar StomatologëStafi ynë i mjekëve zotëron përvojë shumëvjeçare pothuajse në të gjitha fushat e stomatologjisë

Vite Eksperience
+ 0
Konferenca të Vizituara
+ 0
Klientë të buzëqeshur
+ 0
Certifikimet Master
+ 0

Ja Cfare Thone Klientet Per NE !

Excellent 15 *, modern and warm environment, very welcoming and friendly service, Fantastic staff. Dr. Klodiana you smile returns within a very short time

Anxhela Gallani

Wer den Tag mit Lachen beginnt , hat ihn bereits gewonnen ! Die Zahnklinik GLOB mit Zahnärtzin Klodi bitet vielfältige Leistungen rund um Ihre Zähne.

Ansela Pasku

Young competitive team, can easily resolve you every your dental and orthodontic problem with smile…


Goran Saveski

If you want a beautiful smile, now you know where to tap Before I find Dr. Klodiana it was very hard for me to believe any other dentist, except professionalism that characterizes and is a very special person.

Ansela Pasku

Online Appointment

    ×