Rreth Nesh

Klinika Dentare GLOB, më e reja në Tiranë, ku Dr.Klodiana Hamzallari dhe një staf i specializuar i stomatologëve ofrojnë të gjitha llojet e shërbimeve dentare.

Numri i pacientëve të trajtuar në klinikën tonë është me qindra dhe çdo ditë pacientë të rinj na besojnë buzeqeshjen dhe shëndetin e gojës së tzre.. Duke pasur një buzëqeshje rrezatuese me dhëmbë të shëndetshëm dhe të bukur,ju investoni për të ardhmen tuaj.

Certificates

Misioni Yne

 

  • Gjëja e parë që duhet të bëni është të shkoni te dentisti. Jo vetëm çdo herë kur diçka ju dhemb ose prishet, por rregullisht. Një ose dy herë në vit është një minimum. Pacientët tane të rregullt rrallë kanë shqetesime të mëdha.
  • Njerëzit lënë pas dore dhëmbët e tyre për të gjitha llojet e arsyeve. Ndërsa kostoja shpesh jepet si arsye, frika, koha dhe siklet janë po aq të zakonshme.
  • Dhëmbët e këqij janë të turpshëm për shumë njerëz. Gjatë viteve unë kam parë njerëzit të marrin borxh per krijimin e nje buzëqeshjeje.
×