Dentistria Kozmetike

Keni kohë që mendoni për buzëqeshjen tuaj të ëndrrave? Ju bezdis ngjyra e errët e dhëmbëve,pozicioni i tyre i shtrëmbër,apo hapësirat në zonën e përparme të gojës? Jeni në klinikën e duhur për të ndryshuar tërësisht buzëqeshjen tuaj.

Rikthimi i buzëqeshjes së dëshiruar nuk është thjeshtë dhe vetëm çështje estetike. Çdo punim kozmetik në klinikën tonë kryhet së pari në funksion të shëndetit dentar të pacientit,sigurisht estetikës,por edhe për vetëbesimin shpeshherë të cënuar ose të munguar të pacientit që dëshiron me çdo kusht ndryshimin rrënjësor të paraqitjes së tij/saj.

Në fushën e dentistrisë kozmetike ndër të tjera përfshihen:

  • Fasetat e kompozitit
  • Fasetat Veeners

 

  • Këllëfet E-max tërësisht porcelan
  • Zbardhimi profesional

Për punimet estetike ofrohet garanci shumëvjeçare për shkak të materialeve cilësore dhe me standarte të larta.

×